Hvordan returnerer jeg min vare?

For å gjøre en retur eller reklamasjon må du være innlogget. Dine brukeropplysninger finnes i den mailen som du mottok ved bestilling.
 

Retur ved feilkjøp eller åpent kjøp

For å bytte et produkt eller returnere på åpent kjøp logger du inn på vår side. Deretter klikker du på ”Retur” og så ”Bytte/Retur”. Hvis du ønsker å bytte ditt produkt mot et annet, skriv gjerne hvilket produkt du vil bytte til eller hvilket produkt batteriet (eller laderen) skal passe til. Etter at du har ferdigstilt skjemaet og klikket på ”Fortsett” kommer du til å få et returnummer, samt den returadressen du skal bruke. Ved bytte/retur betaler du selv for fraktkostnaden. Faktura/kvittering og returnummer skal følge med varen. Er frakten ikke betalt eller det mangler noen skjema sendes varen tilbake til deg. Ved bytte sender vi deg den varen du har oppgitt i skjemaet. Ved retur får du dine penger innbetalt på den kontoen du har oppgitt i skjemaet. OBS! Tenk på at varen må være i original tilstand.
 

Retur ved reklamasjon av feilaktig vare

For å reklamere en feilaktig vare logger du inn på vår side og velger ”Reklamasjon” og ”Gjør reklamasjon”
Når du har ferdigstilt skjemaet og klikket på ”Fortsett” kommer du til å få et returnummer. Etter at din reklamasjonssak har blitt sendt inn til oss så kommer vi til å behandle den.

Tildeling av returnummer er ikke likestilt med godkjent reklamasjon. Etter godkjenning fra oss kommer du til å få en frankert returkonvolutt til å sende tilbake varen i.
Returkonvolutten brukes for at du som kunde ikke skal behøve å betale frakten tilbake til oss. Varen skal ha kommet oss i hende innen 14 dager etter dette. Faktura/kvittering (eller kopi) og returnummer skal følge med varen for at vi enkelt skal kunne spore saken.

Ved godkjent reklamasjon sender vi deg en ny vare fraktfritt. Hvis vi i stedet skal erstatte deg med en tilbakebetaling, gjøres dette ved at vi setter inn penger på den kontoen  som du har oppgitt i skjemaet alternativt gjennom det betalingskortet du betalte med.