Batteriexperten eller original?

Våre batterier og ladere passer akkurat like bra til ditt kamera, PC, mobiltelefon eller din skrumaskin som et originalprodukt og er dessuten billigere. Lithium-jon batteriene er beskyttet mot for høy opp- og utladingsstrøm og mangler kvikksølv, kadmium og bly og er derfor bedre for miljøet enn batterier av eldre type.  Med andre ord akkurat som original. Vi er så sikre på vår kvalitet at vi selvsagt tilbyr 30 dagers åpent kjøp og 1 års garanti (til forskjell fra mange av våre konkurrenter).

Vi har under flere år valgt ut et fåtall leverandører å samarbeide med. Disse er ISO certifiserte og CE-godkjente. Ettersom vi idag er Sveriges største ”batteri-webshop” kan vi stille krav på våre leverandører når det gjelder så vel kvalitet som leveringstid.

Ferskere Batterier!
Da vi er riksdekkende og selger til kunder over hele Norge og Sverige får vi høyere omsetningshastighet på våre produkter og derfor mye kortere lagerholdning av batteriene sammenlignet med mange av våre konkurrenter. Dette er viktig da batterier er en ferskvare og mister kapasitet også når det ikke brukes.

Mer om våre batterier finner du her:

Lading

Tips & triks

Funksjon (li-ion batteri)

Batteriexperten

Original


OverladingsbeskyttelseUnderladingsbeskyttelse

Beskyttende IC-krets

Datachip ved behov

Rett pris